Miért épp EUKANUBA? | Eukanuba

Miért A EUKANUBA?

ÉLJ HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉLETET A KUTYÁDDAL

Már 1969 óta foglalkozunk a házikedvencekkel – vagyis 50 éve gondoskodunk a kutyákról és cicákról! Tudjuk, mire van szükségük, hogy hosszú, egészséges életük lehessen gazdijuk mellett.

Ízletes receptjeink személyre szabott táplálkozást nyújtanak kutyádnak, hogy fent tartsa az optimális kondícióját minden életszakaszában.
 
Mindegy, hogy új kölyök kutyádnak helyes életkezdéshez, vagy a legmagasabb fokú gondoskodást szeretnéd nyújtani az idősebb kutyádnak, a EUKANUBA minden szükséges táplálékot biztosít a legjobb barátodnak.

Optimális kondíció – Mit jelent ez a kutyájának?

A EUKANUBA egyik szenvedélye, hogy hűséges társát a lehető legjobb formájában tartsa. Életszakaszokhoz és fajtaméretekhez igazodó receptúráink segítenek kutyájának abban, hogy a legjobb formáját hozza.

A kutyájával való kapcsolat kétirányú folyamat, valódi kötődés. És mint minden szoros kapcsolatban, itt is igaz, hogy minél többet ad, annál többet kap. Ezért olyan fontos a gazdi szerepe.

Az, hogy kutyáját optimális kondícióban tartja, azt jelenti, hogy gondoskodik nemcsak a látható - ilyen a bundája vagy a fogazata –, de a láthatatlan dolgok – például az immunrendszere vagy az ízületei – egészégéről is.

Recept a hosszú, egészséges élethez

Mi itt a EUKANUBA-nál kizárólag minőségi állati eredetű fehérjét használunk, soha nem kerül sűrített növényi eredetű fehérje a receptjeinkbe. Több évtizedes tapasztalatunkat felhasználva prebiotikumokat és gondosan összeállított vitamin és ásványi anyag keverékeket is teszünk eledeleinkbe.

Gondosan megválogatjuk összetevőink forrását, és több mint 120 minőségbiztosítási lépcsőn esnek át termékeink, így biztos lehet benne, hogy minden alkalommal a lehető legjobbat kapja.

Eledeleink környezetbarátak is, hiszen gyárunk energiájának legkevesebb 25 %-a saját tulajdonú szélturbinánkból származik.

Egyedülálló történetünk

Nevünk, a EUKANUBA (ejtsd: júkanuba) az 1940-es évek jazz kultúrájából nőtt ki. Olyasmire használták ezt a kifejezést, ami a saját kategóriájában vezető, kiemelkedő volt, akár a legújabb dalról, akár egy gyors autóról volt szó.

1969-ben a EUKANUBA alapítója emlékezetes nevet keresett új kutyaeledelének. Az eledel páratlan minőséget képviselt, már csak olyan nevet kellett találnia, amely hűen tükrözi ezt.

Ma a EUKANUBA eledelek még mindig kiemelkedőek. Minőségi összetevői kutyája méretétől és életszakaszától függően nyújtanak igényekre szabott étrendet. Tehát amikor leveszi a EUKANUBA zacskót a polcról, biztos lehet benne, hogy kutyája a lehető legjobbat kapja.