Terepversenyző spánielek Skóciában

Terepversenyző spánielek Skóciában

Tenyésztő neve: David Hamilton

Hol: Dumfries és Galloway régió, Skócia

Daniel Hamilton már több mint 30 éve rajong a spánielekért, és az utóbbi 15 évben a legkomolyabb munkakutya-versenyeken vett részt spánieljeivel. A terepen versenyző vadászkutyák minden téren igényesek, vagyis az eledellel nem lehet játszani. Az optimális kondíció náluk kiváló izomzatot, gyönyörű, egészséges bundát jelent, és az étrendjüknek fedezni kell a megnövekedett energiaszükségletüket is.

Váltás EUKANUBA eledelre

David sokáig küszködött azzal, hogy versenyző kutyáit a lehető legjobb formában tartsa a kihívásokra. Bár a spánielek mindig fittek voltak, és lelkesen futottak, nem volt elég erejük hosszan kitartani. Az évek során David sokféle eledelt kipróbált a szupermarketekben kapható olcsó verzióktól a legmagasabb igényeket is kielégítő prémium márkákig.

 

David a EUKANUBA szakértőjének látogatása után váltott a EUKANUBA Premium Performance - Prémium teljesítmény tápra. Davidet a kivételes minőségi előírások győzték meg, mely a EUKANUBA minden egyes adag eledelének egyenletes minőséget biztosít, és ez az igényesség a felhasznált összetevőkre is kiterjed. A mi eledeleinkben található fehérje minőségi állati eredetű, csirkéből, bárányból vagy halból származik. David a váltást követően gyorsan észrevette a változást kutyáin.

– Még csak két hete adtam nekik a EUKANUBA tápot, de már óriási különbség látszódott a bundájuk állapotában és az izomtónusukban is. Az állóképességük jócskán nőtt, sokkal jobban teljesítettek. Általánosságban véve figyelmesebbek, élénkebbek lettek, és kezdtek vadászkutya-versenyeket nyerni.

David most már minden kutyájának EUKANUBA-t ad. A kölykök is a EUKANUBA Kölyök középtermetű fajtáknak ajánlott eledelén nőnek fel, és tenyésztőjük szerint majd’ kicsattannak az egészségtől és az energiától.

– Feltétlenül ajánlom a EUKANUBA-t minden tenyésztőnek és kiképzőnek, akármilyen fajtával is dolgoznak – mondja David. – Nemcsak javítja a kutyák fizikai kondícióját, de az az előnye is megvan, hogy sokkal kisebb mennyiségű salakanyag (széklet) termelődik.