Díjnyertes ír szetterek | Eukanuba

Díjnyertes ír szetterek

Tenyésztő neve: Braidmount

Hol: Edinburgh

Mona Hunternek és Will Brownnak nemcsak szenvedélye, hanem óriási tapasztalata van az ír szetterek tenyésztésében, akikkel kiállításokra is járnak. Mona 1992 óta vesz részt kiállításokon, Will pedig még az 1970-es években kezdte.

Az ír szetterek fenséges állatok: szerethetőek, karcsúak, elegánsak. Gazdag árnyalatú gesztenyebarna, selymes bundájuk is feltűnővé teszi őket, melynek tökéletes állapotban kell lennie a kiállításokra.

A Braidmount és a EUKANUBA

Évekkel ezelőtt váltottak EUKANUBA tápokra, és azóta is nagyon meg vannak elégedve az eredménnyel.

– Nagyszerű kondícióban vannak a kutyáink. Csodálatos a testtartásuk, amihez erős izmok kellenek, a súlyukat tekintve is jól kiegyensúlyozottak a tápanyagok, ráadásul az eledel segít a bundájukat is tökéletes állapotban tartani.

Az eredmények magukért beszélnek. A EUKANUBA eledelek bevezetése óta a tenyésztők nagy sikereket értek el két szukájukkal, Braidmount Geisha Girl-lel és Fairhaven Louise Mountbatten-nel, akik rangos kutyakiállításokon összesen 31, illetve 32 díjat nyertek. Erre érthető módon nagyon büszkék is.

– Teljes mértékben meg vagyok róla győződve, hogy a EUKANUBA termékek hozzájárulnak ahhoz, hogy a szettereink folyamatosan nyerő kondícióban legyenekmondja Mona.

A EUKANUBA bevezetése óta két új alom is sikeresen a világra jött. A kicsiket a EUKANUBA Kölyök középtermetű fajtáknak kifejlesztett termékével etették, kiváló eredménnyel: 

– Mindkét alomban imádnivaló, élénk, egészséges kicsik születtek. A EUKANUBA kölyökkutya eledelével kiválóan tudjuk őket elindítani az életben, és remélhetőleg a jövőben több bajnok is kikerül közülük.

A tenyésztők tippjei:

  • Válasszon jó minőségű eledelt, és ne váltogassa! A kölykök és a fiatalabb kutyák néha még kényeskednek, de fontos, hogy ön mint gazdi biztos legyen benne, hogy amit eléjük tesz, az teljes mértékben kielégíti az igényeiket.