Dylan története | Eukanuba

Dylan története | Eukanuba

A EUKANUBA dolgozóiként büszkék vagyunk rá, hogy egész életen átívelő minőségi táplálkozást tudunk nyújtani. Ismerje meg Dylant, az élettől duzzadó simaszőrű retrievert, aki kölyökkora óta EUKANUBA eledelt kap.

Név: Dylan

Kor: 7

Otthona: West Sussex

Kedvenc játéka: Tenniszlabda

Dylan hétéves simaszőrű retriever, aki gazdáival, Mike-kal és Sarah-val West Sussex megyében él. A családhoz tartozik még egy másik, 13 éves simaszőrű retriever is, Apollo.

Dylan még kiskorában került gazdáihoz. Mike és Sarah tudták, hogy a már ismert és szeretett fajtából szeretnének még egy kutyát, de ezúttal nem a szokásos fekete színben, hanem a kevésbé gyakori vörösesbarna szőrzettel. A környéken minden tenyésztőnél körülnéztek, míg végül találtak is egy barna hímet, aki a legfiatalabb volt egy 13 kölyökből álló alomban.

A legtöbb kutyához hasonlóan Dylan imád rohangálni. Órákig képes boldogan üldözni kedvenc teniszlabdáját, még akár a tengerbe is befut érte!

Dylan és a EUKANUBA

Dylan EUKANUBA kölyökeledelt kapott, mikor kicsi volt. Ez gondoskodott arról az energiáról, ami a növekedéséhez és fejlődéséhez kellett. Mindazzal megbirkózott, amivel idősebb társa, Apollo, emellett pedig gyorsan megtanult jól viselkedni is, hála a DHA-nak, amit minden EUKANUBA kölyökeledel tartalmaz, és ami a tanulékonyságukat, a nevelhetőségüket fokozza.

Ragyogó, egészséges bunda

A simaszőrű retrieverek hosszú, fenséges bundáját fontos mindig kiváló állapotban tartani. A EUKANUBA eledelek az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak ideális arányát tartalmazzák, mely a csillogó, egészséges szőrzet titka. Erre Dylan egyértelműen kitűnő példa.

 

– Folyton dicsérik Dylan bundáját, hogy milyen szép – mondja Mike  –, és szerintem ez a minőségi étrendnek köszönhető. A kutya külseje tényleg hűen tükrözi, mivel tápláljuk belülről.

Megfelelő támogatás a csontoknak és az ízületeknek

Amellett, hogy Dylan bundája kívülről egészségesen ragyog, gazdái abban is biztosak lehetnek, hogy belülről is megkapja mindazt, amire szüksége van. 18 hónapos kora környékén Dylan EUKANUBA felnőtteledelre váltott. Ez pont megfelelő mennyiségű fehérjét és zsírt biztosít neki, hogy feszes izomzata lehessen, a kalcium,- és glükozamintartalom pedig a csontjainak és ízületeinek tesz jót.

Ez különösen fontos a nagyobb fajtáknál, akik idősebb korukban hajlamosak ízületi bántalmakra. 

Az optimális kondíció megőrzése

Most, hogy Dylan már hétéves, Mike és Sarah a EUKANUBA Idősödő kutyáknak fejlesztett tápjával etetik. A finom receptúra friss csirkehúsban gazdag, ami táplálja Dylan izmait, hogy hosszú, egészséges élete lehessen a lehető legjobb formában.

– Az egyik legszebb dolog abban, ha kutyája van az embernek, hogy igazán rossz napokon is felvidít, ahogy örülnek annak, hogy hazaértem. A EUKANUBA eledelek segítségével remélem, még sok-sok boldog évet tölthetünk el Dylannel. Mike