Bizonyíték a hosszú életre| Eukanuba

A hosszabb élet bizonyítéka

Ismerje meg a 17 éves Utah-t

Eukanubával és megfelelő gondoskodással

A EUKANUBA, annak érdekében, hogy jobban megérthesse, milyen szerepet játszik a táplálkozás abban, milyen hosszúra nyúlik az élet, belevágott egy tíz éven át tartó megfigyeléses kutatásba, melyben 39 különleges labrador vett részt.

A kutyák egészsége és élethossza állt a vizsgálat központjában, és az eredmények minden várakozást felülmúltak: a EUKANUBA eledelen élő, megfelelő gondoskodásban részesülő labrador retrieverek csaknem 90%-a tizenkét éves koránál tovább élt (ennek a fajtának 12 év a tipikus várható élettartama).

Ennél is lenyűgözőbb, hogy a kutyáknak majdnem harmada (28%) kivételesen hosszú életet élt, túlszárnyalva a 15,6 éves kort is. Egyikük, Utah, megérte a matuzsáleminek számító 17 éves és 11 hónapos kort is, ami emberi években számolva nagyjából 109 évesnek felelne meg.

A EUKANUBA szenvedélyesen elkötelezett az iránt, hogy kutyájának minél hosszabb és egészségesebb életet biztosíthasson. Ezért kínál minden életkorspecifikus eledelünk olyan személyre szabott tápanyagokat, amik végigkövetik kutyája egész életét.

** A kivételesen hosszú élettartam labradoroknál (15,6 év): tipikus várható élettartam (12 év) + 30%

 

 

A kutyákról

 

 Kutya a mezőn  Szaladgáló kutya a mezőn
 Bunny, 16 éves  Clown, 16 éves
 Kutya magas fűben  Utah
 Iowa, 17 éves  Utah, 17 éves

Longevity tanácsadó bizottság

Összeállítottunk egy ún. Longevity tanácsadó bizottságot, mely egy elismert állatorvosokból, tenyésztőkből, és táplálkozástudományi szakértőkből álló bizottság. Ők egyetértettek abban, hogy a példa nélküli eredmények rámutattak és egyben új igényeket is támasztottak azzal kapcsolatban, hogyan idősödjön meg egy kutya.

„Csak a EUKANUBA bizonyította, hogy táplálkozástudományi újításaik révén több kutyának tudnak segíteni, hogy kiteljesítsék genetikai lehetőségeiket és kivételesen magas életkort éljenek meg. A EUKANUBA által kínált prémium minőségű tápanyagok a megfelelő orvosi ellátással és napi gondoskodással együttvéve lehetővé teszik, hogy a kutyák egészséges, hosszabb és teljesebb életet élhessenek.” Longevity tanácsadó bizottság

A EUKANUBA termékei

Tíz éven át tartó hosszú élet kutatásunk felbecsülhetetlen módon alakította ismereteinket, és segített teljesen új recepteket alkotnunk. A vizsgálat révén fény derült rá, hogy az egyes étrend-összetevők miként járulnak hozzá a kutyák egészségéhez és a jóllétéhez az életszakaszokon átívelve úgy, hogy a lehető legjobb hatással legyenek az egész élettartamra.

Ízletes termékeinkben mindazok a vitaminok és ásványi anyagok megtalálhatók, melyek kutyája testi egészségéhez – erős csontok, rugalmas ízületek, csillogó bunda, egészséges fogak és íny – szükségesek.